Cégtörténet

A RiverCast megalakításának gondolata 1994-ben vetõdött fel. Az egykori anyavállalat, a Richie Film Corporation reklámfilmeket, videoklipeket készített, és a cégkomplexum ekkoriban óriási forgalmat bonyolított le, rengeteg statisztára, modellre volt szükség. A Richie Film Corporation vezetõsége végül 1996-ban megállapodott Rancz Viktóriával, õ volt az ügynökség elsõ vezetõje.
1997-ben az ügynökség az Olof Palme sétányra költözött Budapesten, a Városligetbe. Az ügynökség létszáma egyre bõvült, mostani rádiós és televíziós szakemberek is segítették a munkát. Több jelenleg mûködõ modellügynökség a RiverCastból vált ki. A RiverCast 1999 végéig a Richie Film Corporation fõosztályaként tevékenykedett a Dózsa György úti székházban. Ebben az évben reklámfilmek mellett a leghíresebb európai magazinoknak is készített fotókat a RiverCast. A vállalat stúdiót, filmkészítéshez szükséges ingatlanokat szerzett.

Jelenleg magyarország egyik vezető ügynöksége, egy multinacionális amerikai vállalat és egy magyar magánszemély tulajdona.

Lépést tartva a világgal, az egykori RiverCast ma Diamond Models RiverCastként mûködik tovább. A megváltozott név a nemzetközi hálózathoz, a Diamond Modelhez való kapcsolódást jelképezi. Így az immár határokon is átívelõ modellügynökség maximálisan képes kielégíteni a megrendelõk, illetve a jelenlegi és leendõ modellek igényeit.

 

Revolution

A megrendelõink és modelljeink érdekében jelentõs újításokat vezet be színész- és modellügynökségünk. Reméljük, hogy tisztelt partnereink és kedves modelljeink egyaránt az elõnyeit élvezik majd a változásoknak. Az átállás okozta zökkenõkért elõre is elnézést kérünk, de úgy hisszük, az Európai Unióban válaszolnunk kell az új kihívásokra. A legalapvetõbb változások a következõk:


1. Cégünk külföldi tulajdonosának köszönhetõen a RiverCast munkája szorosan összekapcsolódik néhány környezõ ország ügynökségeivel (pl. a szlovákiai GM Elite Look Models-el, stb.). Így a modelleknek lehetõségük lesz Szlovákiában, Ausztriában, Szlovéniában divatbemutatókon, filmforgatásokon részt venni. Ez visszafelé is igaz, így sokszor találkozhattok majd nálunk külföldi ügynökségek modelljeivel.
A RiverCast magának a hálózatnak a nevét is felveszi: Diamond Models Rivercast
2. Megrendelõink gyors kiszolgálása érdekében adatbázisunkból a kért anyagokat e-mailben azonnal át tudjuk küldeni.
3. Partnercégeink reklámfilm forgatásaihoz kizárólagossággal közvetítjük a szereplõket.
4. Kizárólagossággal készítünk divatanyagokat folyamatosan, éves szerzõdésekkel.
5. A stúdió mellett új adminisztrációs központunk címe:
1027 Budapest, Fõ u. 73.
Központi telefonszám: 06/1/202-0836

6. Legegyszerûbben és leggyorsabban az internet segítségével tudsz kommunikálni velünk. Ha új modell vagy, írj a rivercast@rivercast.net címre.
7. Ha szeretnéd, hogy képeid felkerüljenek a honlapra, vagy bármilyen más, az internettel kapcsolatos kérdésed van, a következõre írj: webmaster@rivercast.net
Ha a castingokkal kapcsolatban szeretnél valamilyen pontosítást megtudni, az info@rivercast.net címen érdeklõdhetsz.
8. Reméljük, ha régi modellünk vagy, emlékszel majd a felhasználói nevedre, mert ennek segítségével tudsz majd új jelszóhoz jutni, hogy a munkák egy részérõl tudomást szerezz.
9. Mivel a munkák egy része azonnali, délutánra vagy másnapra kell szereplõket keresni, pl. reklámfilmekhez, ezért nem minden anyag szerepel majd a neten, de igyekszünk majd a lehetõ legtöbbet felrakni, hogy lehessen válogatni. Ennek viszont akkor van értelme, ha rendszeresen jártok castingokra, válogatásokra.

További eredményes, közös munkát.

   <<< Vissza