Külföldi munkáink

Ügynökségünk folyamatosan keres modellt könyvvel, minimum alapfokú angol nyelvtudással, és min. 1 referenciával rendelkező lányokat hosszabb-rövidebb távú külföldi munkára.
Jelentkezéseket ezen az e-mail címen várunk: booker@rivercast.net


A jelenlegi lehetőség egy fix munka, Koreában forgatott TV-shopos reklámfilmekben és adásokban kell szerepelni, valamint klasszikus divatmunkák várnak. A munka teljesen legális, ellenőrzött és biztonságos körülmények között zajlik. Minimális angol tudás elegendő. Minden költséget fedeznek, tehát a repülőjegyet, a szállást és az étkezést is. Minimum egy hónapra kell utazni, ami meghosszabbítható, ha nektek is tetszik és ők is meg vannak elégedve. A modellek egymást váltva utaznak, lehet, hogy egyszerre többen is. Kísérő mehet veletek, ha fedezi a saját költségeit, de a munkákon természetesen nem vehet részt. Azért azt tudnotok kell, hogy bár Korea ill. Szöul, bármilyen messze is van Budapestõl, valójában egy nagyon fejlett, nyugati színvonalú nagyváros.

Ha középiskolás vagy, akkor nyugodtan kérhetsz magántanulói státuszt, hogy a hiányzás ne okozzon problémát. Ilyenkor az ügynökségünk igazolja a munkavállalást. Figyelem, a magántanulói státusz NEM azt jelenti, hogy utána nem járhatsz suliba, ha hazajöttél! Csak azt, hogy azokból a tárgyakból, amelyekből nincs elég jegyed, vizsgát kell tenni félév végén.

Az alábbiakban részletes információkat olvashattok külföldi munkáinkról.

Általános információk

 • nagyon sok olyan lehetõség van, amikor nem egy meghatározott feladatra mész ki, hanem számos lehetõséget kapsz az 1-2-3-6 hónap alatt arra, hogy minden területét kipróbáld a modellkedésnek: fotózás, katalógus, divatbemutató, TV-shop, stb. - így óriási tapasztalatot szerezhetsz!
 • a külföldi munkák többszörösét fizetik a hazai áraknak - ki ne szeretne rengeteg pénzt keresni?
 • nyelvtanulás szempontjából a külföldi munka tökéletes lehetõség: egyrészt remekül megtanulsz angolul, hiszen ezt a nyelvet mindenhol beszélik; másrészt megtanulhatod a fogadó ország saját nyelvét is, amit valószínûleg itthon nem is tudnál elsajátítani - például elég kevés thai vagy koreai nyelvtanfolyam indul idehaza...
  képzeljétek csak el, mekkora elõnyötök származhat az olyan tudásból pl. munkakeresés során, ami ebben az országban csak néhány embernek adatott meg!
 • a külföldi munkaadók általában fizetik az oda-vissza utazásodat, így repülõjegyre nem kell költened
 • a szállást szintén biztosítják, tehát ez sem kerül neked plusz költségbe
 • külföldi munkaadód hoz-visz a munkákra, válogatásokra
 • megismerkedhetsz egy idegen ország kultúrájával, zenéjével, hagyományaival, ételeivel - és nem utolsó sorban rengeteg ismerõst és barátot szerezhetsz magadnak

  Nem kell mást tenned, csak venni egy nagy levegõt, összeszedni a bátorságodat - és elindulni az új élmények, barátok és tapasztalatok felé!!!

Jelenlegi külföldi lehetõségeink:

 • Kína - 2-3 hónapos munkalehetõség, folyamatos részvétel különbözõ típusú modellmunkákon
 • Szlovákia - klasszikus modellmunkák hosszabb-rövidebb távon
 • Olaszország - klasszikus modellmunkák hosszabb-rövidebb távon
 • Dél-Korea - 2-3 hónapos munkalehetõség, folyamatos részvétel különbözõ típusú modellmunkákon
 • Thaiföld - 2-3 hónapos munkalehetõség, folyamatos részvétel különbözõ típusú modellmunkákon

Ha még mindig van kérdésed, hívhatsz minket a 06/1/202-0836-os telefonszámon.

Várunk!


További munkalehetõségekért kattints a "csak modelljeinknek" oldalra!